Wilt u verschillende autoverzekeringen vergelijken? Wanneer u op zoek bent naar een autoverzekering, dan bent u hier aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat u altijd de laagste premies aangeboden krijgt samen met de beste dekkingen die voor uw autoverzekering mogelijk zijn. Hierbij maakt het voor ons niet uit of u nu een nieuwe autoverzekering bij ons gaat afsluiten of als u al een bestaande autoverzekering heeft. U bent bij ons verzekerd van de laagste premie. Start direct met autoverzekeringen vergelijken! Autoverzekeringen vergelijken is direct minder betalen bij betaalminder.nl.

De auto is voor de meeste Nederlanders een kostbaar bezit. Hierdoor is het vaak ook noodzakelijk om hier een goede verzekering voor af te sluiten. Als u zich gaat oriënteren voor deze verzekering dan dient u er rekening mee te houden dat er 3 verschillende dekkingen mogelijk zijn. Wij zullen hieronder kort met u doornemen welke dekkingen er bij autoverzekeringen precies zijn.

WA dekking.

Deze dekking bij autoverzekeringen dient u altijd minimaal af te sluiten voor uw autoverzekering. Met deze dekking bent u verzekerd voor schade die u toebrengt aan andere. Wanneer andere weggebruikers schade oplopen door uw schuld, zal de WA verzekering dus deze schades vergoeden aan de tegenpartij.

WA + Beperkte Casco.

U kunt ervoor kiezen om uw WA verzekering uit te breiden. De eerste tussenstap is de zogenaamde beperkte casco dekking van autoverzekeringen. Naast schade die u zelf heeft toegebracht aan andere weggebruikers bent u nu ook verzekerd voor schade ontstaan door:

  • Schade ontstaan door storm en of ander natuurgeweld.
  • Diefstal van de auto of poging daar toe.
  • Schade ontstaan door botsingen met dieren.
  • Schade ontstaan door brand, explosie en blikseminslag.
  • Ruitbreuk of het repareren van een sterretje in uw voorruit.

WA + Volledige Casco.

Deze dekking is de meest uitgebreide dekking voor uw autoverzekering ook wel de allrisk dekking bij autoverzekeringen genoemd. Naast de hierboven omschreven gebeurtenissen bent u nu ook verzekerd voor schade ontstaan door botsen , slippen of te water raken. Maar het belangrijkste is dat u ook verzekerd bent voor schade ontstaan door alle van buitenkomende onheilen. Wanneer u dus schade maakt aan uw eigen voertuig en het is uw eigen schuld dan is dit ook verzekerd onder de allrisk dekking.

De premie voor uw autoverzekering is op verschillende manieren te betalen. U kunt deze bij ons per maand, kwartaal, half jaar of per jaar betalen.

Begin gelijk met autoverzekeringen vergelijken en selecteer de meest geschikte van alle autoverzekeringen.

AUTOVERZEKERING
Vanaf € 5,-
/ maand
Onafhankelijk vergelijken
Online berekenen en afsluiten
Direct dekking 24/7
Telefonisch direct bereikbaar