Wilt u uw fiets verzekeren? Vergelijk bij ons voor een goedkope fietsverzekering!

Bijna iedere Nederlander heeft wel een fiets, naar schatting zijn er in Nederland bijna 20 miljoen fietsen. Gemiddeld fietsen we per jaar bijna 1000 kilometer dat is behoorlijk wat! Niet elke fiets in Nederland dient verzekerd te worden, maar voor degene die een duurder model of veel waarde aan hun fiets hechten doen dit wel. Er bestaan een aantal verschillende fietsverzekeringen waar wij hieronder iets dieper op in zullen gaan.

Soorten fietsverzekeringen en de verschillende premies

 Wanneer u kiest om bij ons een fietsverzekering af te sluiten, dan kunnen wij u verschillende opties bieden.

Zo is er de eenmalige premie. Deze heeft een looptijd van 3 of 5 jaar, naar eigen voorkeur.U betaalt bij deze premie in een keer het bedrag van de gehele looptijd.

Binnen deze verzekering zijn er twee verschillende polissen mogelijk, namelijk:

  • Schadedekking: als uw fiets om welke reden dan ook beschadigd raakt, dan is het prettig als u deze schade vergoed krijgt. Bij deze polis dient u rekening te houden met een eigen risico van 50 Euro.
  • Diefstaldekking: U ontvangt na het melden een schadeuitkering van de verzekeraar, wanneer uw fiets gestolen wordt. Hoe hoog het bedrag van deze uitkering is, hangt af van de dagwaarde van uw fiets, en deze is per verzekeraar verschillend, simpelweg omdat verzekeraars ieder hun eigen regels hanteren wat betreft afschrijving of termijnen.

Na het invullen van uw gegevens, zorgen wij ervoor dat u een overzicht ontvangt met de beste opties. Lees goed welke polisvoorwaarden de verschillende verzekeraars hanteren. Dit kan namelijk nog wel eens verschillen.

Nooit meer zorgen met een doorlopende fietsverzekering

U kunt sinds kort ook kiezen voor een doorlopende fietsverzekering, echter niet iedere verzekeraar biedt deze al aan.

De verzekering kan op dezelfde wijze worden afgesloten, en heeft dezelfde voorwaarden als de bovengenoemde polissen. Echter u kunt er dan voor kiezen om per periode te betalen, dus per maand, per kwartaal, per half jaar of per jaar. U hoeft dan de premie niet in een keer volledig te voldoen.

Heeft u vragen, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. Onze medewerkers staan voor u klaar.

fietsverzekering
Vanaf € 1,-
/ maand
  • Onafhankelijk vergelijken
  • Online berekenen en afsluiten
  • Direct dekking 24/7
  • Telefonisch direct bereikbaar