Welkom bij betaalminder.nl, de site met een overzicht van goedkope autoverzekeringen voor goedkoop auto verzekeren. Op zoek naar een betrouwbare partner om uw autoverzekering goedkoop bij af te sluiten? Kijk naar ons overzicht met goedkope autoverzekeringen! En vind bij ons een goedkope autoverzekering die hebt beste bij u past! Met de goedkoopste autoverzekering direct de auto verzekeren en minder betalen op betaalminder.nl. Goedkoop auto verzekeren? De meeste Nederlanders hebben één auto. Omdat de auto valt onder de wegenverkeerswet dient de auto altijd verzekerd te zijn. Om een duidelijke keuze te maken hoe u de auto het beste kunt verzekeren, zullen wij u hieronder informeren over welke dekkingen er zijn. De auto is voor vele van groot belang. Wij adviseren u een goedkope auto verzekering te selecteren, maar raden u wel aan om uit te zoeken welke dekking het beste bij u past. Dat is dus niet altijd de goedkoopste autoverzekering. Alleen met de juiste dekking krijgt u een goedkope autoverzekering, zonder verrassingen achteraf. U kunt natuurlijk kiezen voor de goedkoopste autoverzekering, maar we adviseren altijd wel de voorwaarden van een goedkope autoverzekering niet uit het oog te verliezen.

De dekkingen voor auto verzekeren zijn:

De WA dekking.

Via deze dekking voldoet u aan de minimale eisen om de auto verzekerd te hebben. Bij de WA dekking bent u verzekerd tegen schade die u toebrengt aan andere weggebruikers door uw toedoen. Dit is de minimale dekking voor auto verzekeren.

WA + Beperkte Casco .

Naast de WA dekking bent u nu ook extra verzekerd voor schade die ontstaat door:

  • Diefstal van uw auto op poging daar toe
  • Schade ontstaan door een botsing met dieren
  • Schade ontstaan door storm of ander natuurgeweld
  • Schade ontstaan door brand , explosie of blikseminslag
  • Het repareren van een sterretje in uw ruit of ruitbreuk

Vaak wordt deze dekking afgesloten voor auto’s met een leeftijd van 5 jaar tot en met 10 jaar. Uiteraard kunt u helemaal zelf bepalen welke dekking uw wilt afsluiten voor uw auto.

Wa+ Volledige Casco.

Deze dekking wordt ook wel de allrisk dekking genoemd. Een uitgebreidere dekking voor uw auto bestaat er op dit moment niet. Vrijwel alle schades zijn verzekerd. Naast de hierboven omschreven gebeurtenissen zijn ook schades veroorzaakt door: aanrijdingen , slippen , te water raken of andere van buitenkomende onheilen gedekt. In dit geval maakt niet uit wie de schade veroorzaakt heeft. Schade veroorzaakt door uzelf aan uw eigen auto is ook gedekt.

Autoverzekering goedkoop maken? betaalminder.nl is de site voor autoverzekering goedkoop afsluiten. Voor een goedkope auto verzekering vergelijkt u hier goedkope autoverzekeringen en selecteert u een goedkope auto verzekering die voldoet aan uw wensen. Neem gerust contact op bij vragen over goedkoop auto verzekeren.

 

AUTOVERZEKERING
Vanaf € 5,-
/ maand
  • Onafhankelijk vergelijken
  • Online berekenen en afsluiten
  • Direct dekking 24/7
  • Telefonisch direct bereikbaar