Op zoek naar de goedkoopste scooterverzekering?

Bij ons kunt u terecht om bijna elk soort voertuig te verzekeren. Met meer dan een miljoen scooters in Nederland is de kans groot dat u er ook een bezit. Door de grote markt in scooters is het aantal verzekeringen ook onwijs toegenomen. Een voordeel voor u is dat door de toename zorgt voor meer concurrentie en dus prijsverschillen! Door bij ons te vergelijken vind u eenvoudig de beste en goedkoopste verzekering voor uw scooter.

Wat zijn de dekt een scooterverzekering?

Allereerst is het in Nederland verplicht om een Wettelijk aansprakelijkheid verzekering te hebben als u met uw scooter gaat rijden. Deze basisdekking is de goedkoopste verzekering voor uw scooter en zorgt ervoor dat als u schade aan derden veroorzaakt dit verzekerd is.

Wanneer u uw scooter ook tegen diefstal wilt verzekeren is een WA + diefstal verzekering erg geschikt. Aangezien scooters een populair zijn onder dieven is het zeker slim om u tegen diefstal te verzekeren.

Wilt u uw scooter verzekeren tegen meer dan diefstal alleen? Er is ook een WA + beperkte casco verzekering. Hiermee bent u verzekerd voor onder andere: brandschade, bliksem en stormschaden, ongelukken met dieren en diefstal.

De meeste scooters zijn niet voor alles verzekerd, maar het is mogelijk om uw scooter WA + volledige casco te verzekeren. Daarmee is uw scooter ook verzekerd voor stoten, slippen en als uw scooter van weg is geraakt of in het water is terecht gekomen.

scooterverzekering
Vanaf € 1,-
/ maand
  • Onafhankelijk vergelijken
  • Online berekenen en afsluiten
  • Direct dekking 24/7
  • Telefonisch direct bereikbaar